playone edit

playone este una dintre cele mai importante case de discuri independente din România.

Proiectul a fost inițiat în 2008, însă a fost lansat oficial în 2014. playone activează în domeniul muzical ca studio de producție audio și video, creație artistică, promovare, gestionarea drepturilor de autor, distribuție electronică și consiliere în domeniu. Portofoliul playone include o gamă variată de stiluri muzicale, de la manele, petrecere, folclor, până la dance și hip-hop.

De la înființare până în prezent, catalogul de piese lansate sub labelul playone depășește numărul de 1000, insa intregul repertoriu depășește numărul de 4000 de titluri și include repertoriile fostelor case de discuri: Hit Studio (Dragasani), MGS Music, Albert Hit Factory și Audio Karakatanis (Drobeta Turnu Severin).

Cunoscuta si ca Playone Media, casa de discuri este membru al Uniunii Producătorilor de Fonograme din Romania

Playone colaborează cu unii dintre cei mai populari și consacrați artiști din România, precum Vali Vijelie, Nicolae Guță, Nikolas, Babi Minune, Cocos de la Călărași, Liviu Guță, Florin Peste, Susanu, Nek, Jean de la Craiova, DeSanto, Lucian Elgi și mulți alții. De asemenea, playone colaborează cu artiști noi, precum Georgiana Lobonț, Andrada Bârsăuan, Florin Bunea, Cristina Schiopu și Sorin Pușcașu.

References

https://upfr.ro/membrii-upfr/

https://youtube.com/@playonemedia

Category:Casă de discuri independentă