Бьлгарските термоизолационни тухли и мазилки ТИВИТ® (превод на англииски език TIVIT®)

Фирма “Ювема” ЕООД – гр. София произвежда и разпространява нов за България строителен материал – пенополистиролбетон, който е от клас “леки бетони” с обемна плътност от 170 до 600 кг/м3.

ТИВИТ® служи за термоизолация, шумоизолация и олекотяване на сгради. Произвежда се като суха смес в торби по 70л. за топлоизолация на покриви, стени и подове. На обекта се смесва с вода, разбърква и нанася по традиционните начини. Това го прави универсален и достъпен за строителя и крайния потребител.Пригоден е и за саниране на стари кьщи сьс сложна орнаментика.

В началото на 2007г. “Ювема” ЕООД произведе от ТИВИТ ® и термоизолационни зидарски блокчета (тухли) за градеж на фасадни и преградни стени.

Данни: Коефициент на топлопроводимост в сухо състояние – 0,10W/m.K и експлоатационна влажност 0,12W/m.K. Коефициентът на топлопреминаване U=0,37 W/m2K при пределна граница 0,5 W/m2K, което показва, че зидарските блокчета ТИВИТ® са отличен термоизолатор. Клас 2 според БДС – ЕN и не се използват за носещи конструкции. Жилището, построено със зидарските блокчета ТИВИТ® е устойчиво при земетръс.

За по детаилна информация моля посетете нашият уебсаит: http://www.tivit-bg.com

Продуктите на фирма “Ювема” ЕООД притежават патентна заявка с публикация от 29.12.2006г. и са под закрила по закона за патентите. Фирмата притежава и търговската марка ТИВИТ®.