Speedy deletion nomination of Περήφανοι Αποελλίστες edit

Hello Kapouti,

I wanted to let you know that I just tagged Περήφανοι Αποελλίστες for deletion, because the article doesn't clearly say why the subject is important enough to be included in an encyclopedia.

If you feel that the article shouldn't be deleted and want more time to work on it, you can contest this deletion, but please don't remove the speedy deletion tag from the top.

You can leave a note on my talk page if you have questions. Thanks, ♦ Tentinator ♦ 12:11, 30 March 2013 (UTC)Reply

Please check out the :el Greek Wikipedia. Your foreign language article might be welcomed there.- Gilliam (talk) 12:26, 30 March 2013 (UTC)Reply

Reply: Μου ζήτησατε να επικοινωνίσω μαζί σας edit

Κύριε Ευαγόρου, μου ζητήσατε μέσω του talk page μου να επικοινωνίσω μαζί σας για κάποιο παράπονο-πρόβλημα που έχετε μαζί μου.

Αν το παράπονο σας έχει να κάνει με το ότι αφαίρεσα το external link (του apoelgroup), σας πληροφορώ ότι ο μοναδικός λόγος που το αφαίρεσα έχει να κάνει απλά και μόνο με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο website δεν συγκαταλέγεται στα επίσημα sites του ΑΠΟΕΛ. Στα κυρίως άρθρα των ομάδων μπαίνουν μόνο επίσημα links. Αν προσέξατε στα external links υπάρχουν μόνο επίσημα sites, το επίσημο site της Εταιρίας, το επίσημο site του Σωματείου, το επίσημο site της ακαδημίας, το επίσημο site του ΠΑΝΣΥΦΙ και το apoel.net (το οποίο προστέθηκε πριν από πολλα χρονια όταν πρωτοδημιουργήθηκε το article του ΑΠΟΕΛ στην Wikipedia, γιατί τότε ήταν το μόνο site σχετικό με τον ΑΠΟΕΛ και δεν υπήρχαν επίσημα). Στα κυρίως άρθρα των ομάδων μπαίνουν μόνο επίσημα links και για επιβεβαίωση μπορείς να δεις και σε άλλα articles μεγάλων ομάδων στην wikipedia π.χ. FC Barcelona, Real Madrid, FC Bayern Munich, κτλ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που το αφαίρεσα, αλλά είχα ξεχάσει να συμπληρώσω τον λόγο στo edit summary.

Ειλικρινά δεν έχω κάτι με το site σας, και δεν έχω καμία σχέση με κανένα οπαδικό site σχετικό με τον ΑΠΟΕΛ, απλά προσπαθώ να είναι το article όπως πρέπει. Δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο, αλλά ότι edits κάνω τα κάνω με καλό σκοπό, όχι για να δημιουργώ αντιπαραθέσεις. Απολογούμαι αν παρεξηγήθηκε το edit που έκανα.

Είμαι στην διάθεση σας για ότιδήποτε θελήσετε να με ρωτήσετε. Ευχαριστώ. Marios26 (talk) 05:53, 30 October 2014 (UTC)Reply