Open main menu

Yes check.svg
This user is online, or has forgotten to update this message after finishing a wikisession.
(If there have been no edits from this user in the last 60 minutes, it is safe to assume that this user either forgot or is lurking.)
Senior Editor
Wikistress3D 3 v3.jpg

  • Hello!! I am Cyberpower678. I am an administrator on Wikipedia. Despite that, I'm still your run of the mill user here on Wikipedia.
  • I specialize in bot work and tools, but I lurk around RfPP, AfD, AIV, and AN/I, as well as RfA. If you have any questions in those areas, please feel free to ask. :-)
  • I also serve as a mailing list moderator and account creator over at the Account Creation Center. If you have any questions regarding an account I created for you, or the process itself, feel free to email the WP:ACC team or me personally.
  • At current I have helped to create accounts for 2511 different users and renamed 786 other users.
  • Disputes or discussions that appear to have ended or is disputed will be archived.

All the best.—cyberpower


View my talk page Archives.
RfA candidate S O N S% Ending (UTC) Time left Dups? Report
RfB candidate S O N S% Ending (UTC) Time left Dups? Report

No RfXs since 13:08, 23 June 2019 (UTC).—cyberbot ITalk to my owner:Online



IABot broken linkEdit

Hi Cyberpower, I noticed that in this edit from last October, IABot incorrectly added an archive link to this page (an error page) when it could have linked to this page instead. The bot might also have incorrectly marked the then-current page as not dead. In case this isn't still an issue with the bot, would you mind looking into this? Thanks, Jc86035 (talk) 10:44, 20 June 2019 (UTC)

Please use https://tools.wmflabs.org/iabot to correct URL data issues.—CYBERPOWER (Chat) 17:51, 20 June 2019 (UTC)
I'm trying to use the interface. I am unable to set the URL as dead, because the domain or URL has been incorrectly whitelisted (the link currently returns a 404, and so does the archive link originally added to the Microsoft Notepad article). I haven't made any changes for now. Jc86035 (talk) 07:23, 22 June 2019 (UTC)

@Jc86035: Log into the interface. "Modify URL Data" from the menu. Enter URL https://support.microsoft.com/en-us/kb/59578 then change archive URL to https://web.archive.org/web/20150317213210/http://support.microsoft.com/en-us/kb/59578 -- that would be what you want I think. --GreenC 13:26, 22 June 2019 (UTC)

@GreenC: "URL data error: The archive snapshot you are trying to add doesn't match the original URL." (The working link was archived as HTTP instead of HTTPS.) I am also not sure what to do with "Last seen access time" (currently 2018-10-12). "Live status" is still wrong and there is no option to change it. Jc86035 (talk) 08:47, 25 June 2019 (UTC)
@Jc86035: Check option box "override validation checks" - I tried it and it went through. -- GreenC 15:55, 25 June 2019 (UTC)

InternetArchiveBot screwed up some ELsEdit

Hi Cyberpower678, most of the changes in this edit ([1]) were expanding archive.is links to archive.today links. They were all fine (Thanks!) except for that the wrong date format was used and that some stray spaces were inserted before the closing brackets (already discussed). However, further down in that article under "External links" there is an arrangements of links allowing interested users to browse various archived websites of this historically relevant company, that's why links matching specifically given start and end dates were provided. Archived links before and after these dates are invalid, usurped by other companies or otherwise not relevant in the context of this article, that's why these ranges were given. For unknown reasons, IABot modified some of these links, changing dates, and it removed others and made a mess out of the descriptive text between them. I have restored the previous arrangement ([2]), but since the old links were (and are) working fine exactly as desired I'm not sure what IABot was trying to achieve here in the first place. Greetings, --Matthiaspaul (talk) 20:59, 20 June 2019 (UTC)

Cyberpower will know but it looks like it might be new code to fix duplicate URLs? In my experience duplicates existed with {{webarchive}} duplicates I don't recall seeing bare/square link duplicates before though. -- GreenC 14:24, 23 June 2019 (UTC)

Apparent barf when run on article with AfD headerEdit

Examples include Phorum and Mullvad. I was able to run it on Mullvad by temporary removal of the AfD header. The failure results of a dump to the page that appears to be a combination of the article page source and what appears like bits of code. Example [3] and one or two either sides. The failed runs dont apply an edit. Version: IABot Management Interface (v2.0beta15; checkIfDead v1.8) Thankyou. Djm-leighpark (talk) 20:58, 22 June 2019 (UTC)

I'd noticed I have a similar issue on New Ross which does not contain an AfD template ... sorry cannot be more helpful. (actually the census footnote in the url contains ... deadurl=bot: unknown which looks a little strange. Sorry can't be more help.Djm-leighpark (talk) 12:08, 23 June 2019 (UTC)

Created phab T226333. -- GreenC 14:15, 23 June 2019 (UTC)

@Djm-leighpark: - it would be best to follow up on Phab as that is where 100s of trouble tickets are tracked over many months, talk pages don't really work well for this kind of thing. It is where most Wikipedia development work happens. See further comments there. -- GreenC 14:18, 23 June 2019 (UTC)

Having trouble with the archivesEdit

Lately I have been having trouble with broken archive.org links. Looking at a typical page Bombing of Rome in World War II, it seemed at first when I clicked on links that they were all broken. I looked at a link:

https://web.archive.org/web/20140202213215/http://rcslibri.corriere.it/bombardatelitalia/bombardate1943.pdf

It did not work. I got an empty page. On querying the API myself, I got:

http://web.archive.org/web/20140202213215/http://rcslibri.corriere.it/bombardatelitalia/bombardate1943.pdf

It appears that the https version does not work. Hawkeye7 (discuss) 23:22, 22 June 2019 (UTC)

They both work for me. Still not working? -- GreenC 14:21, 23 June 2019 (UTC)

No. Only the http version works. Hawkeye7 (discuss) 20:31, 23 June 2019 (UTC)
Cleared the cache and it is working again now. Hawkeye7 (discuss) 12:36, 24 June 2019 (UTC)

cyberbot I - Admin statsEdit

As far as I can determine, the bot has not updated Admin stats since June 3. Should we be inquiring elsewhere about this bot? Or are you still restarting it?— Maile (talk) 00:32, 23 June 2019 (UTC)

It seems to only blank user's subpages for adminstats when they are no longer an administrator or account creator. For example Ansh666 and Od Mishehu were done after the 3rd of June. Probably means an issue then with detecting particular statistic(s) and this problem does not seem to stop all users who use the template to be checked for the necessary rights. Maybe there was a change to the API which has affected this around the 3rd of June? Dreamy Jazz 🎷 talk to me | my contributions 14:40, 23 June 2019 (UTC)
Hmmm. I don't necessarily understand what that means. But looking through the bot history on June 3, the admin template names that appear before and after mine, also have not been updated since June 3. Looks like maybe all the admin template names updated on that run, have not updated since. All I can say, is that I'm still an admin. — Maile (talk) 18:49, 23 June 2019 (UTC)
Maile66 Basically, the bot is still removing adminstats information from users who have their administrator (or account creator) rights removed. However, the bot is not carrying out any other tasks. Dreamy Jazz 🎷 talk to me | my contributions 19:39, 23 June 2019 (UTC)

InternetArchiveBot at the Spanish WikipediaEdit

Hello Cyberpower678,

Is possible to change your configured signature at the Spanish Wikipedia to be linked to the User (and also Talk page) at the Spanish Wikipedia? Thanks. --Amitie 10g (talk) 00:07, 24 June 2019 (UTC)

IABot not at all workingEdit

Don't get it? Enter Kalyana Parisu in the page title to analyze field, tick Add archives to all non-dead references (Optional) and click analyze. But it won't add any archives. Instead, you get a long page full of HTML codes. Why? What went wrong? --Kailash29792 (talk) 05:22, 24 June 2019 (UTC)

ActiveStats on WikidataEdit

Hey. Since June 3 the ActiveStats on Wikidata is erroneous. This is probably related with the introduction of the new actor reference table (phab:T167246). I would appreciate it very much if you could fix the script. Thanks. --Pasleim (talk) 12:24, 25 June 2019 (UTC)

Return to the user page of "Cyberpower678".