Sales Academy Group

edit

Sales Academy Group är ett telemarketingföretag som bedriver utbildning inom teknisk försäljning och marknadsföring runt om i Europa. Sedan 2015 disponerar Akademien lokaler belägna i Malaga.

Företags psykologi ligger i fokus och visar på att bättre resultat inom affärsvärlden bygger på välmående och förtroende hos individen. Akademien balanserar teoretisk utbildning med åtskillig praktik då gruppen anser att vem som helst kan lära sig företagsverksamhet med hjälp av vassa redskap inom försäljning. Genom att lära ut självförverkligande och effektiva planeringsmetoder skapar dem anställda ett kollektivt välmående som ökar viljan att prestera tillsammans.

Akademien har betydande verksamhet i Europa och specialiserar sig inom telekommunikation, retorik kurser, egenförsäljning och projekthantering. Utbildningens motto är ”We give our people the edge” och bygger på Maslow´s hierarchy of needs.

"Vi tror starkt på att företaget endast växer i takt med de anställdas utveckling. Därför är vi otroligt fokuserade på vår personals välmående och framgång. Vi sätter människor framför siffror helt enkelt.[1]"

- Teo Grönvall & Simon Aftén, grundare.

  1. ^ "Hem". SalesAcademyGroup. Retrieved 2016-01-28.