Hubble (denumită Hubble 3D sau IMAX: Hubble 3D) este un film documentar 2010 despre misiunea repararea de telescopul spaţial Hubble.

Acest film este evaluat G de MPAA Conţinut "Prin puterea IMAX 3D, Hubble 3D va permite Film-tate dintre cei la călătorie prin galaxii îndepărtate pentru a explora grandoarea şi misterele din jurul nostru ceresc, şi însoţească spaţiu-plimbare astronauţi în încercarea lor de sarcini cel mai dificil şi important în istoria de NASA. Filmul oferă o inspiraţie şi aspect unic în telescopul spaţial Hubble pe [HST] pe moştenirea şi evidenţiaţi impactul acesteia profund pe cale ne Vezi universului şi pe noi înşine. Hubble 3D este o producţie IMAX şi Warner Bros. Pictures, în cooperare cu National Aeronautică şi spaţială administraţia (NASA). Filmul reuneste staţia spaţială 3D film echipa, condusa de producator/Director Toni Myers. Hubble 3D sablare exclusiv la IMAX şi IMAX 3D teatre pe martie 19, 2010."

Filmul pe itinerariul ia privitorul trecutul lui Saturn aurora, Nebuloasa Helix în constelația Vărsătorului, "Stâlpi de creaţie" în Nebuloasa Eagle, galaxia Andromeda şi Nebuloasa fluture frumos. HST a oferit date şi imagini detaliate aşa că oamenii de ştiinţă şi tehnicieni filmului au fost capabil de a pune telespectatorii "interior" imagini în timpul două extins CGI acoperi-through. În secvenţa cele mai minunat, nori gazoși lazygirl în timp ce milioane km-oră un vânt stelar sufla printr-un canion de nor din Nebuloasa Orion unele trilioane de 90 mile peste. Aceste animaţii bazate pe date au fost create de către biroul de informare publică la Space Telescope Science Institute şi Laboratorul de vizualizare avansate de la Centrul National pentru aplicatii de supercalculatoare.