User:Bulabirim67/bulabilirim

Soru Sor edit

Soru ve cevap toplulukları siteleri kullanıcıların soru ve cevaplarıyla içeriğine katkıda bulundukları sosyal ağlardır. Belirli konuda uzman kişiler ya da sıradan kullanıcılar soruları cevaplamaktadır. Herhangi bir konuda problem yaşayan kullanıcılar da sorularını bu tür topluluk sitelerine ekleyerek bir çözüm arayabilmektedirler.

İnternetin hayatımıza getirdiği en büyük kolaylıklardan biri, bir sorunun cevabını bilmediğinizde interneti kullanarak çözüm bulabilmeniz. Artık bir çok konuda bilgi edinmek için çoğunlukla sözlükleri, ansiklopedileri karıştırmanıza veya bir kütüphaneye gitmenize gerek yok. İnsan yaratılışı gereği öğrendikçe gelişir ve öğrendiklerini öğretir. Bu durum insanın temelini oluşturur. Bir çoğumuz interneti sadece vakit geçirdiğimiz bir yer olarak kullansak da, aslında sonsuz bilginin olduğu bir dehliz.

Sadece oyun oynamak ya da profillerini güncellemek için internet kullanıcılarının dışında kalanlar için bulabilirim gibi bir çok internet sitesi tüm sorularınıza cevap verecek insanlarla dolu.