NIKOLAOS KOURTIDIS / Νικόλαος Κουρτίδης

PRESIDENT OF KOURTIDIS GROUP BROKER-CEO OF REMAX CHOICE


Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α

Ο Νικόλαος Κουρτίδης γεννήθηκε το 1967 στις Σέρρες με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Κλεονίκη Γαβριηλίδου και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά, την Αναστασία και τον Ισαάκ.


Ι Δ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ

2017: γίνεται επίσημο μέλος-εκτιμητής της ΕΠΠΑ - BPOR ένωσης μεσιτών πιστοποιημένων πραγματογνωμόνων Ελλάδας

2018: γίνεται μέλος της NAR NationalAssociation of Realtors


Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Κ Η  Π Ο Ρ Ε Ι Α

Το 1992 αποφασίζει με τον πατέρα του να δημιουργήσει μια οικογενειακήεπιχείρηση την DOMO KOURTIDIS με οικοδομικά υλικά στην παραλίατης Κάριανης η οποία μέχρι και σήμερα λειτουργεί και αναπτύσσεται συνεχώς.Παράλληλα το 1996 αρχίζει η ενασχόληση του με τις κτηματομεσιτικέςσυναλλαγές αλλά και με την κατασκευή κατοικιών.

Το 2000 η ενασχόληση του με τις κτηματομεσιτικές συναλλαγές και με τηνκατασκευή κατοικιών γίνεται πιο έντονη με την δημιουργία μίαςκατασκευαστικής εταιρίας της ΟΙΚΟ KOURTIDIS. Η εταιρεία δραστηριοποιείταιμε μεγάλη επιτυχία στον χώρο, δημιουργώντας καινοτόμους οικισμούς στηπεριοχή με υψηλά στάνταρ και έχει σήμερα πάνω από 1.300 κατασκευές στοενεργητικό της.

Το 2010 με προσωπική του παρότρυνση δημιουργείται στην περιοχή ο ΣύλλογοςΚατασκευαστών Κόλπου Ορφανού στην οποία είναι και πρόεδρος σε μιαπροσπάθεια να αποκτήσει η περιοχή καλύτερες υπηρεσίες και να επιτευχθείανάπτυξη στην περιοχή μέσω του συλλόγου.

Το 2012 η συνεχώς εναλλασσόμενη εποχή μας ,τον ωθεί να μπει στο δίκτυο τηςREMAX και να δημιουργήσει μια ομάδα εξειδικευμένων και πλήρωςκαταρτισμένων επαγγελματιών στο χώρο του real estate, έτσι λοιπόνδημιουργήθηκε η REMAX CHOICE και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Σαν broker-owner της REMAX CHOICE έχει ενεργό ρόλο και στιςκτηματομεσιτικές συναλλαγές με εξειδίκευση στα μεγάλα ακίνητα, αγροτεμάχιααλλά και στα ακίνητα για μεγάλες επενδύσεις. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί 6γραφεία στην Βορειανατολική Ελλάδα, στις περιοχέςτης Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Θάσου, Νέας Ηρακλείτσας και κεντρικόστη Παραλία Οφρυνίου.

Το 2018 στον όμιλο εταιρειών του, προσθέτει την RIVIERA εταιρεία PropertyManagement με σκοπό να προσφέρει την υπηρεσία διαχείρισης ακινήτου στουςπελάτες-αγοραστές των κατοικιών που κατασκευάζει.

Ως πρόεδρος του Ομίλου, έχει μεταδώσει στο προσωπικό όλων των εταιρειών,το όραμά του για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με επίκεντρο τονάνθρωπο, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην after sales εξυπηρέτηση.Μέσω της στρατηγικής κάθετης ολοκλήρωσης που έχει υιοθετήσει, έχεικαταστήσει σήμερα τον Όμιλο πρωτοπόρο στο τομέα του στη Βόρεια Ελλάδα,συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ποιότηταςκαι ανταγωνιστικότητας.