Marks Daugulis

Dzimis : 2001. gadā, kopš dzimtes Markam ir bijušas mentālas problēmas. Viņš tika diognizēts ar autismu 3 gadu vecumā.

Jau 9 gadu vecumā Dauguļa kungs tika atklāts psihotropiskām vielām, kā : marihuāna, kokaīns un stipra metamfetamīna atkarība.

Ar draudzeni Patrīciju Marks iekūlas daudzās nepatikšanās, piemēram māju apmētāšana ar olām, piedalīšanas nacistiskās parādēs un narkotiku lietošana.

Profesijas : Markam nekad nav bijusi stabila profesija, viņš ir bijis Mārupes Neo-Nacistu grupas līderis, taču tā nebija viņa sirdij tuvākā grupa, Rīgas apgabala Al-Qaeda teroristu grupa gan bija. Daudz laiks nepagāja, kad Daugulis jau kļuva par līderi, ar savu tagadējo grupu un Latvijas KKK viņš apvienoja spēkus. Dauguļa kungam bija domas par prezidentūru, taču viņa laikā ministrijā,Latvijā inflācija bija visaugstākā, kāda jeb kad ir bijusi. Marks pērn gadā devās apciemot grupas Taliban līderi Hibatullah Akhundzada, un ir baumas par spēku apvienošanu. Markam ir domas popularizēt un iestādīt fašisma režīmu visā Eiropā.

Ģimene : Marka tēvs pazuda 2 gadu vecumā ar slaveno frāzi - " Es aiziešu pēc piena !". Ceļojumā uz Afganistānu Daugulim bija daudz iespējas reproducēt.