4zida.rs

edit

4zida.rs je sajt za oglašavanje nekretnina u Srbiji. Pokrenut s ciljem da olakša proces kupovine, prodaje i iznajmljivanja nekretnina, 4zida.rs pruža širok spektar usluga i informacija korisnicima i oglašivačima. Platforma je deo Inspira Grupe, koja se bavi razvojem digitalnih rešenja za različite industrije.

Osnovne informacije
Osnivač Inspira Grupa
Lansiranje 2016. godine
Sedište Beograd, Srbija
Jezik Srpski
Domen www.4zida.rs

Usluge

edit

Pretraga Nekretnina

edit

4zida.rs omogućava korisnicima da pretražuju veliki broj oglasa za prodaju i izdavanje nekretnina. Sajt nudi napredne filtere za pretragu po ceni, lokaciji, broju soba, tipu nekretnine i mnogim drugim kriterijumima.

Oglašavanje

edit

Platforma pruža mogućnost oglašavanja nekretnina uz različite opcije promocije kako bi oglasi bili istaknuti i vidljivi relevantnoj publici. Korisnici mogu postaviti oglase za stanove, kuće, poslovne prostore i zemljište.

Kreditni kalkulatori

edit

4zida.rs nudi korisnicima kalkulatore za stambene i keš kredite, omogućavajući im da brzo i jednostavno izračunaju mesečne rate i ukupne troškove kredita. Više informacija možete pronaći ovde.

Prosečne cene nekretnina

edit

Platforma pruža detaljne informacije o kretanju cena nekretnina po različitim krajevima grada. Korisnici mogu pratiti prosečne cene kvadrata za stanove i kuće, što im pomaže da donesu informisane odluke. Više informacija možete pronaći ovde.

Procena vrednosti nekretnine

edit

4zida.rs nudi alat za procenu vrednosti nekretnine, omogućavajući korisnicima da dobiju okvirnu vrednost svoje nekretnine na osnovu trenutnih tržišnih uslova. Više informacija možete pronaći ovde.

Blog i saveti

edit

4zida.rs redovno objavljuje korisne savete i informacije o tržištu nekretnina putem svog bloga. Članci obuhvataju teme kao što su najnoviji trendovi, saveti za kupovinu ili iznajmljivanje nekretnina, kao i investicione savete.

Transparentnost i Sigurnost

edit

Platforma osigurava da su svi oglasi verifikovani, čime se povećava poverenje korisnika u tačnost i pouzdanost informacija. Transparentnost i sigurnost su ključne vrednosti koje 4zida.rs pruža svojim korisnicima.

Analitika za oglašivače

edit

Analitika oglasa

edit

4zida.rs pruža detaljnu analitiku za oglašivače, uključujući broj pregleda, interesovanja i klikova na oglase. Ovi podaci omogućavaju oglašivačima da optimizuju svoje kampanje i povećaju efikasnost oglašavanja.

Dupli i jedinstveni oglasi

edit

Za gradove poput Beograda i Novog Sada, platforma pruža statistike o duplim i jedinstvenim oglasima. Ovo pomaže oglašivačima da razumeju konkurenciju i optimizuju svoje strategije oglašavanja za bolji učinak. Analitika može pokazati koliko je oglasa jedinstveno, a koliko se ponavlja, što je ključno za kreiranje efikasnih kampanja.

References

edit

Sajt