VMO edit

Hello sir,

I hope we can talk once about the VMO page on wikipedia, "Virual Military Simulation."

Thank you, SnSKiller (talk) 16:40, 26 March 2013 (UTC)Reply


Sure thing, what do you want to discuss? Nederlands is ook goed trouwens. Tutmeister (talk) 17:41, 26 March 2013 (UTC)Reply

Hallo,

Leuk dat u ook Nederlands spreekt.

U heeft een tijdje geleden op de VMO pagina een punt gezet dat misschien die "notable VMO's" een beetje gecontroleerd moeten worden. Nu denk ik dat u enig ervaring heeft de VMO's net zoals als ik. Dus ik wou voorstellen om voor je VMO te kunnen toevoegen, je minimaal of 10 jaar moet bestaan of heel erg belangrijk zijn voor de VMO/MILSIM community, dus bijv. elk jaar een groot evenement wat veel mensen kennen organiseren. Of iets in die richting.

Dankuwel, Bart SnSKiller (talk) 15:53, 27 March 2013 (UTC)Reply

Bart,

Ik heb al 15 jaar niet in Nederland gewoond, dus mijn moedertaal is niet zo goed meer. Dus elk gelegenheid on 't te spreken neem ik! :)


Met die voorstelling heb ik er zelf geen probleem mee; ik weet niet wat de Wikipedia reglement erover zegt. Toen ik het lijst maakte, was 't altijd de bedoeling om een voorbeeld lijst te maken van groepen die niet opeens zouden verdwijnen van 't internet. Want je weet natuurlijk wel dat MILSIMs/VMOs "come and go". Maar het belangrijkste voor Wikipedia, is dat wij het lijst niet uit de hand laat gaan! Ik weet dat veel groepen hun naam erop willen hebben als zelf-promotie, maar dat is niet waarom Wikipedia bestaat. Dus elke groep op de lijst moet een voorbeeld zijn van een VMO, en ik denk dat 4-5 voorbeelden genoeg is (en de oudste VMOs die nog levend zijn goeie kandidaten voor de lijst zijn omdat ze zo lang online bestaan).

Tutmeister (talk) 14:19, 28 March 2013 (UTC)Reply

Zelf ik heb in gedachten: [1], deze unit bestaat nu 11 jaar en heeft ongeveer 500 members. Ook denk ik dat die andere 4 die u daar goed zijn, zelf heb ik in de 75th Ranger Regiment gezeten, die stammen uit 2001, ze zijn helaas in 2011 gestorven. De 3rd Infantry die ik er ooit heb toegevoegd bestaat ook zeker al 10 jaar. Zou ik mogen vragen welke units u heeft gezeten of nog steeds zit. (zelf ben ik CO van the KCT-Unit, dat is een Nederlandse SF unit.)

Gr, SnSKiller (talk) 16:27, 28 March 2013 (UTC)Reply