Selam edit

Selam , Türk karşıtı kullanıcı Khoikhoi ingilizce wikipedia'da adminlik için şansını deniyor.Daha fazla türk gelirse bunu engelleyebiliriz. Oyunu burdan kullanabilirsin Teşekkürler. (85.97.143.5 18:17, 26 March 2006 (UTC))Reply

Malesef, Türkçe Wikipedia ile pek ilgilim olmadığı ve bu konuda bilgisiz olduğum için herhangi bir kişi için oy kullanamam. Üzgünüm.Dmitriid 14:53, 8 August 2006 (UTC)Reply

Moldovan wikipedia edit

Salut Dmitriid.

Ma scuzi ca te deranjez, dar as vrea sa inteleg niste lucruri. In conflictul in legatura cu wikipedia moldoveneasca eu mi-am fixat o limita: daca un utilizator nativ moldovean (adica, care spune ca vorbeste moldoveneste, nu romaneste) accepta sa administreze mo.wiki, eu imi retrag cererea de stergere. Presupun ca la tine se referea Node_ue cand spunea ca e un moldovean pe mo.wikipedia.

De aceea, as avea nevoie sa stiu care e pozitia ta (bineinteles, daca vrei sa mi-o spui): 1. Tu consideri ca esti nativ moldovean care vorbeste limba moldoveneasca si nu limba romana? Sau esti nativ rus, asa cum apare pe pagina ta Babel? 2. Ai vrea sa contribui si sa administrezi wikipedia moldoveneasca? Altfel, nu exista nici un moldovean interesat.

In plus, daca vrei, ai putea sa imi explici de ce consideri utila wikipedia moldoveneasca, in conditiile in care ro.wikipedia e deschisa si se poate translitera automat?

Te rog sa nu interpretezi intrebarile mele ca pe o agresiune. Pur si simplu, incerc sa inteleg. Cel care ma deranjeaza pe mine intr-adevar este Node_ue, pentru ca mi se pare ca e mai mult anti-roman decat pro-moldovean. Mie mi se pare imoral ca Node_ue sa copie articole de pe ro.wiki ca sa sustina cu ele idei anti-romanesti. Daca mo.wiki era scrisa de moldoveni, nici o problema din partea mea.

Numai bine, Dpotop 08:45, 28 June 2006 (UTC)Reply

Cer scuze ca n-am raspuns imediat. Numai ci am intrat pe pagina mea in en.wiki :) Sint nativ rus si cand problema cu mo.wiki a aparut, credeam ca puteam fi un administrator pentru ea. Dar acum cred ca daca o utila v-a aparea care poate sa translitereze wikipedia romana pentru cei care nu stiu alfabetul latin, atunci votul meu este pentru asa o utila.
Cred ca asa o utila ne trebuie pentru ca un numar mare de oameni (mai ales generatia mai in varsta) au probleme cu alfabetul latin (chiar daca romana este limba lor natale). Si, desi oameni acestea de deseori pot sa iasa in si sa plimba prin internet, folosesc numai siteurile rusesti. Vorbesc acum despre oameni de 50 si mai multe ani in varsta, care n-au putut s-au n-au vrut s-au n-au avut o posibilitate sa faca schimbare la alfabetul latin. Da, putem astepta vreo 10-20 ani pana cand generatia aceasta v-a muri, dar acum un numar surprinzator de ele nu stie alfabetul latin si au access la internet. Nu cred ca exista statistica privind situatia aceasta, vorbesc numai din ce stiu eu (fosti colaboratori ai mamei mele sant moldoveni in virsta, nu stiu alfabetul latin, dar multi folosesc computatorul).
Inca o data cer scuze pentru un raspuns tarziu si pentru romana mea (n-am scris nimic in romana si n-am vorbit romana intr-un timp destul de lung). Dmitriid 15:08, 8 August 2006 (UTC)Reply

WikiProject Romania edit

 
Hi! From your edits, it looks like you might be interested in contributing to WikiProject Romania. It is a project aimed at organizing and improving the quality and accuracy of articles related to Romania. Thanks and best regards!

--Codrin.B (talk) 05:58, 21 January 2012 (UTC)Reply