5 tips voor uw Master Suite

Ik ga graag naar bed. Ik weet dat het gek klinkt en volkomen in tegenspraak is met mijn 10-jarige zelf, maar ik vind het gewoon heerlijk om de lichten in huis uit te doen om naar mijn heiligdom te gaan. Deze dagen naar mijn slaapkamer gaan is niet de vorm van straf die mijn ouders gebruiken om me op te leggen. Nu is het misschien mijn favoriete plek in mijn huis. Hoewel ik hou van mijn familie, mijn werk en mijn dagen, is er gewoon iets moois aan sluiten en naar binnen gaan, wegzakken onder warme heerlijke lakens, wetende dat de dag voorbij is. Omdat ik in een ruimte ben die warm, ontspannend en kalm is, wil ik graag de inspanningen van mijn dag beëindigen. Ik hou van geweldige details en wordt ingekapseld door dingen waar ik van hou, waaronder mijn man en dromerige katoenen lakens met een hoge draaddichtheid. Je hoofdslaapkamer zou ook een plek moeten zijn waar je van houdt. Een plek waar je veiligheid, rust, kalmte en een plek vindt waarin je je geliefd voelt. Dus toch? Zo niet, waarom dan? Haal die liefde in je slaapkamer. Dat is uw ruimte, uw heiligdom. Richt je erop dat je een plek wordt waar je je uitgerust, geliefd en ontspannen voelt. Hier zijn enkele van mijn favoriete ontwerpdetails voor het ontwerpen van een dromerige master suite:

Gebruik geweldig linnengoed (ga voor katoenen met een hoge draaddichtheid) en strijk hier niet af. Ik geef de voorkeur aan dekbedovertrekken met donzen veren. Ik hou van een donzig, golvend bed. Gebruik kalmerende kleuren (taupes, crèmes, beiges, greys, witten, mauves, subtiele blues, enz.), Kleuren die rust brengen Verlichting is de sleutel. Voeg geweldige lampen en kaarsen toe om de stemming naar beneden te brengen. Trek een zacht kleed in zodat je voeten 's morgens kunnen landen.

Soms kun je het niet allemaal tegelijk doen, maar als je deze details niet langzaam integreert, zul je zeker een ruimte creëren die uitnodigt voor diegene die daar thuishoort. Ik wil dat je LIEFDE over je kamer. Geen betere manier dan om het een paar nieuwe details te geven.