Εμμανουήλ Σιμέτης (Χλαπάτσας).Wikipedia

Ο Εμμανουήλ γεννήθηκε το μακρινό 1996 σε μια σκληρή γειτονιά της Λάρισας, τη Γιάννουλη. Εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα και ενσωματώθηκε γρήγορα από τον βασιλικό πατέρα του στην τέχνη της προδοσίας και του φασισμού. 
Σε ηλικία μόλις 4 ετών είχε καταφέρει να καρφώσει όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου στη δασκάλα. Ο Χλαπάτσας προσπαθούσε πάντοτε τύχει της εύνοιας των ανωτέρων. 
Από γνωστή οικογένεια ρουφιάνων,έχοντας μέσα στο DNA του αυτό το σιχαμερό συνήθειο,κατάφερε να φακελώσει όλους τους κοντινούς του φίλους.  
Στην ηλικία των 12 ετών έκανε την περιτομή όπου όλοι οι Εβραίοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, η στιγμή αυτή τον σημάδεψε μιας και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που το μικροσκοπικό πουλάκι του είχε επαφή με κάποιον δεύτερο, όπως χαρακτηριστικά μέλος της οικογένειας του μας ρουφιάνεψε. 
Στα χρόνια του λυκείου ο Χλαπάτσας μας κατάλαβε πως τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς το αντρικό φύλο, έχοντας δοκιμάσει πραγματάκια με γνωστούς φίλους ρουφιάνους (π.χ. Νούλης) και στις συναγωγές με άλλους Εβραίους βεβαιώθηκε πως του αρέσει να είναι παθητικός ομοφυλόφιλος. 
Στη φοιτητική του ζωή παρέμεινε ένας μίζερος πούστης και ρουφιάνιος ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν να μπει στον στρατό σε ηλικία 24 ετών όπου εκεί η σπιουνιά επιβραβευέται.  
Τον καιρό που βρίσκεται στον φαντάρο και συλλέγει πληροφορίες και σπέρμα από άλλα ανυποψίαστα στραβάδια γνωστοί πιεστές δέρνουν τον πατέρα του, δικάζουν τη μητέρα του και σκαρώνουν την αυτοκτονία του ίδιου του Χλαπάτσα. 
Υ.Γ. Αν όλα πάνε καλά αυτή η κάμπια θα δει τα ραδίκια ανάποδα σε μια άδεια έξω από το dude το καλοκαίρι του 2018. 
Σε κανέναν δε θα λείψει!