Draft:Edin Čaušević

Edin Čaušević (22) 27.05.2002, sada se vodi i pod umjetničkim imenom Add-o, ističe se kao svestrana osoba s bogatim životnim iskustvom. Rođen je i odrastao u Bregani, Samoboru (Hrvatska), gdje je stekao raznoliko znanje i vještine.

Edin je počeo svoju profesionalnu karijeru kao sportaš, posvećujući se nogometu tijekom cijelog djetinjstva. Pokazao je iznimni talent za ovaj sport, te je igrao u raznim klubovima kao što su NK Bregani, NK Samobor, NK Brezice i NK Samoborski otok. Tijekom svoje karijere, također je imao priliku trenirati i igrati prijateljske utakmice sa največim hrvatskim klubom GNK Dinamo Zagreb.

Uz sportsku karijeru, Edin je također istraživao različite profesionalne sfere. Radio je u raznim poslovima, uključujući konobarenje, CNC operaterstvo, građevinarstvo i druge. Trenutno radi u Out Fit fitness centru u Samoboru.

Poznat je ljudima i preko malih ekrana jer svoju kreativnost izražava i kroz digitalne platforme poput TikToka i Instagrama, gdje dijeli zabavne i inspirativne sadržaje. Također se ističe kao mali glazbenik, a nedavno je postigao značajan uspjeh u svom životu kao izvođač sa svojom prvom duet pjesmom "Moncl€r", u suradnji s kolegom i prijateljem Ivanom Vukićem.

Edin je završio srednju školu u Samoboru kao tehničar za mehatroniku, gdje je stekao temeljno znanje koje mu pomaže u različitim aspektima njegovog života i karijere. Osnovnu školu pohađao je u Bregani, Milan Lang.

Svojom raznolikošću interesa, radnom etikom i strašću za ono što radi, Edin Čaušević, sada znan kao Add-o, nastavlja inspirirati i doprinositi svojoj zajednici te ostaviti trag u svemu što radi.

References edit