E clar ca daca nu au mers in cantonament, nu se bazeaza pe ei, plus ca pe Sorian si Anca-Trip nici nu i-ai trecut in lot, acei jucatori eventual vor face parte din lotul echipei secunde, nu poti trece toti jucatorii de la prima echipa pana la ultima grupa de juniori, doar pentru ca sunt sub contract.


Nu neaparat si anul trecut jucatori care nu au mers in cantonamentul din Austria au facut parte din lot si invers. Cat de curand o sa postez si lotul pe care se va baza echipa a 2 si jucatorii pe care nu se bazeaza prima echipa o sa ii trec acolo , abia peste vreo 2-3 saptamani o sa fie definitivate cat de cat ambele loturi.

Ok, eu am inceput sa ma ocup de loturile de Liga 2 si de paginile de Liga 2 anul trecut, erau toate pe nicaieri, dar daca te ocupi tu de lotul UT-ei e in regula, totusi de ce treci numele si apoi prenumele?

Bravo tie si spor la treaba in continuare si mie mi-ar place dar nu am rabdare sa modific la toate echipele ma ocup de UTA pentru ca sunt din Arad merg la meciuri,antrenamente,deplasari na sti tu viata de suporter,poti sa adaugi oricand orice la pagina UT-ei nu e nici o problema de multe ori ai adus imbunatatiri bune la pagina.Am trecut asa pentru ca mi se parea ca suna mai bine sau de exemplu la Miron sa nu fie confundat cu alt portar cu acelasi nume. Chiar am niste idei pentru pagina dar inca nu ma pricep asa bine sa lucrez cu wikipedia daca vrei si poti sa ma ajuti sa mai imbunatatesc pagina as fi chiar bucuros , pentru ca ii destul de subtire pentru o echipa precum UTA.

Daca nu vrei sa faca confuzie intre jucatori poti trece ceva de genu Bogdan Miron II|Bogdan Miron, intre paranteze.

Merci de update`uri , am facut putine modificari la Gradinariu era trecut gresit numele pe site , Calvin este si roman este nascut in Arad si l-am sters pe Marin Barbu deorece nu este vazut bine de suporteri, in rest foarte bune modificarile.

Cu placere, eventual poti sa mai adaugi un antrenor din lista aceea UTA Arad managers la Famous managers, ca sa fie coloanele egale, si eventual daca ai rabdarea sa te documentezi, despre ce antrenori au mai fost pe la UTA, poti sa adaugi o legatura de aceea de genul Category:UTA Arad managers pe pagina antrenorului respectiv, oricare il mai descoperi ca a fost pe la UTA, (poti vedea un exemplu daca mergi la edit pe pagina lui Ionut Popa de ex.) si sa apara in lista de manageri, acea UTA Arad managers, de ex. imi vine acuma in minte Adi Falub, care parca nu era in lista.

Dar poti sa le incarci cu Upload File meniul din stanga, apoi upload wizard, si apoi urmezi pasii respectivi, eventual daca sunt luate de pe ceva site-uri dai acolo mai jos pe this is copyrighted, non-free work, but I believe it is Fair Use, scrii in ce articol vei folosi stema, apoi this is a logo of an organization, la source, pui link-ul site-ului de unde ai luat, stema ca altfel te inebuneste cu drepturile de autor si ti le sterge toate,selectezi casuta cu this image will shown... in view of this, scrie acolo o prostie de genu This is fair use. si dai upload, apoi ar mai trebui facut ceva, dar deocamdata imi zici daca te descurci.

Sau daca vrei poti sa imi dai link-urile de unde ai stemele si le incarc eu.

Scuze de intarziere am fost la o miscare.Pai in legatura cu antrenorii o sa ma mai uit o data in cartea UTA Batrana Doamna , Regina Romaniei si o sa trec antrenorii care au luat trofee cu UTA pentru ca ei merita cel mai mult sa fie trecuti acolo si cu imaginile o sa incerc maine sa vad daca reusesc daca nu iti trimit linkurile.